Et trygt og sikkert valg

York Auktion tilbyder nem indlevering af effekter samt hurtig afregning efter salg. Vi råder over en 6.000 m2 auktionshal med plads til opbevaring af auktionseffekter.

Advokater og fogeder, skifteret og politi, SKAT og finansieringsselskaber, revisorer og virksomheder vælger York Auktion som deres professionelle samarbejdspartner.

Vores populære auktioner annonceres både i medier, over for indkøbere i vores omfattende kundedatabase samt på vores hjemmeside. Målet er at opnå de højest mulige hammerslagspriser til sælgerne. Mange auktioner er også åbne for onlinekøb.
York Auktion tilbyder både ad hoc-auktioner og auktioner på faste dage hen over året:

Faste auktionsdage til løsøre m.m.

Auktionerne afholdes lørdage på vores adresse i Nyrup. Her sælger vi mindre konkursboer og overskudslagre, hittegods og beslaglagte effekter. Se afholdelsesdatoer i auktionskalenderen på hjemmesiden.

Større konkursboer/realisering af varelagre

Ad hoc-auktioner på virksomheders adresser, hvor effekterne befinder sig, sikrer en professionel og effektiv realisation til højeste dagspris.

Fjernauktioner af mindre konkursboer
Afholdes i forbindelse med vores faste auktioner – dog med eftersyn og udlevering på adresserne, hvor effekterne befinder sig. Typisk mindre konkursboer, som ikke bør belastes af transportomkostninger.

Vurderinger
York Auktion udarbejder også vurderinger inkl. rapporter ved både konkurs og betalingsstandsning, generationsskifte samt syn- og skønsforretning

York-Auktion SJÆLLAND

Waldemarsvej 1
4296 Nyrup

Telefon 92 157 157
om@york-auktion.dk

York-Auktion JYLLAND

Kringelled 10
8250 Egå

Telefon 92 156 156
zk@york-auktion.dk