Betaling og afhentning

Auktionspris

Den endelige pris du betaler, når du køber på auktion, er summen af hammerslagspris, 20% salær og et gebyr på 60 kr. Det samlede beløb tillægges 25% moms.

Eksempelvis skal et hammerslag på 1.000 kr. afregnes med 1.575 kr. ved afhentning.

Nogle få effekter sælges momsfrit, hvor kun salær og gebyr tillægges moms – her vil eksempelvis et hammerslag på 1.000 kr. skulle afregnes med 1.325 kr. ved afhentning. Hvis effekten er momsfri vil det fremgå af auktionskataloget.

Forhåndsbud

Hvis du ikke kan være til stede ved auktionen, kan du give et forhåndsbud på forskellige effekter via vores online auktionssystem.
Dit forhåndsbud er et maksimalt bud, og du skal være opmærksom på, at dit bud er bindende. Dit forhåndsbud kan forhøjes indtil en halv time før auktionsstart.

På de fleste auktioner er der også mulighed for at afgive live-bud via vores online auktionssystem. Hvis der kan live-bydes vil det fremgå af auktionskataloget.

Afhentning af effekter

Købte effekter kan afhentes straks efter auktionen eller i dagene efter. Datoer og tidspunkter for afhentning annonceres sammen med auktionen. Disse udleveringstider skal overholdes med mindre en særlig aftale med York-Auktion foreligger.
Som køber står du selv for afhentning, men vi henviser naturligvis gerne til lokale transportfirmaer. De købte effekter skal være betalt, inden de kan afhentes.

Betalingsmuligheder

Kontant, Dankort og MobilePay samt bankoverførsel til York-Auktions konto: 2376-0122581799.

York-Auktion SJÆLLAND

Waldemarsvej 1
4296 Nyrup

Telefon 92 157 157
om@york-auktion.dk

York-Auktion JYLLAND

Kringelled 10
8250 Egå

Telefon 92 156 156
zk@york-auktion.dk